Keeperskole i fotballhallen i Grimstad 28-29 mars – AVLYST

Vi inviterer alle unge keepere i Agder til en ny herlig keeperskole i mars. Dere skal få gode keeperøkter inne i Normisjonshallen. Så mens vinteren uler langs veggene ute – koser vi oss inne med god keepertrening, mens foreldrene kan sitte varmt og godt og se på – kanskje med en kopp kaffe i hånden 🙂

På keeperskolen blir det 2 dager med 2 økter a 1,5-2 timer med en liten pause i midten. Vi starter lørdag kl 12.00 og holder på til kl 16.00 Og søndag starter vi kl 10 og holder på til klokken 14.00.

Egnet for gutter og jenter mellom 9 og 17 år. Åpent for alle. Vi tar imot påmeldinger fra både keepere, klubber og foreldre. Her skal ingen stå utenfor og se på!

Vi deler opp deltakerne i grupper. Hver gruppe får sin egen keepertrener gjennom begge dagene. Inndeling i gruppene skjer ut i fra alder og nivå. Våre instruktører tilpasser treningene etter nivå og behov.

I gruppene jobber vi med basisteknikker som alle keepere må ha kontroll på. Vi har 5-6 hovedtema som er viktige for alle keepere. Vi jobber mye med basisteknikk som GREP, FALLTEKNIKK, FORFLYTNING-SKUDD, EN MOT EN, DISTRIBUSJON og litt FELTARBEID. Ellers er det fokus på fotarbeid, koordinasjon, balanse og litt styrke.

Vi får veldig gode tilbakemeldinger fra deltakere på disse skolene, som vi har arrangert rundt omkring i Norge siden 2005. Og mange av dem deltar på flere av våre skoler. Ambisiøse keepere får aldri nok trening! Så meld dere på flere skoler etterhvert som vi kommer til å øke vårt tilbud om keepertrening i Agder.

Dessuten vil mange gjennom disse skolene få et innblikk i hva som må til for å bli enda bedre keeper.

Begrenset antall plasser.

Kun kr 1350,- MELD DEG PÅ HER

Vi sender faktura når vi vet at vi kommer til å gjennomføre.

Vi må ha minimum 10 påmeldte for å gjennomføre.