Keeperskole i Valdres Storhall 21-22 mars – AVLYST PÅ GRUNN AV CORONA

Vi inviterer alle unge keepere i Innlandet til en herlig keeperskole i slutten av mars. Dere skal få gode keeperøkter inne i Valdres Storhall. Så mens vinteren uler – koser vi oss inne med god keepertrening, mens foreldrene kan sitte varmt og godt og se på – kanskje med en kopp kaffe i hånden 🙂

Det blir 2 intensw dager med 2 økter @ 1,5 time med en bitteliten pause i midten.

Lørdag starter vi kl 13.00 og holder på til kl 16.00. Møt opp kl 12.45 for registrering.

Søndag starter vi tidlig kl 08.00 og avslutter kl. 11.00

Egnet for gutter og jenter mellom 9 og 17 år. Åpent for alle. Vi tar imot påmeldinger fra både keepere, klubber og foreldre. Her skal ingen stå utenfor og se på!

Vi deler opp deltakerne i grupper. Hver gruppe får sin egen keepertrener gjennom begge dagene. Inndeling i gruppene skjer ut i fra alder og nivå. Våre instruktører tilpasser treningene etter nivå og behov.

I gruppene jobber vi med basisteknikker som alle keepere må ha kontroll på. Vi har 5-6 hovedtema som er viktige for alle keepere. Vi jobber mye med basisteknikk som GREP, FALLTEKNIKK, FORFLYTNING-SKUDD, EN MOT EN, DISTRIBUSJON og litt FELTARBEID. Ellers er det fokus på fotarbeid, koordinasjon, balanse og litt styrke.

Vi får veldig gode tilbakemeldinger fra deltakere på disse skolene, som vi har arrangert rundt omkring i Norge siden 2005. Og mange av dem deltar på flere av våre skoler. Ambisiøse keepere får aldri nok trening! Så meld dere på flere skoler etterhvert som vi kommer til å øke vårt tilbud om keepertrening i Innlandet.

Dessuten vil mange gjennom disse skolene få et innblikk i hva som må til for å bli enda bedre keeper.

Begrenset antall plasser.

Kun kr 1250,- MELD DEG PÅ HER

Vi sender faktura når vi vet at vi kommer til å gjennomføre.

Vi må ha minimum 10 påmeldte for å gjennomføre.